Általános jelentkezés

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba. A jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjét kérjük kitölteni, ellenkező esetben jelentkezését nem tudjuk elfogadni.
Amennyiben konkrét állásra jelentkezik, kollégáink megvizsgálják, hogy megfelel-e az elvárásoknak, döntésünkről értesítést küldünk a beállított e-mail címre.
Általános jelentkezés esetén vizsgáljuk, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol figyelembe vehetjük pályázatát, illetve ha később képességeinek és adottságainak megfelelő álláspályázat jelenik meg, arról értesítést küldünk, és néhány gombnyomással megpályázhatja azt, így nem kell önéletrajzát újból begépelnie.

FONTOS

Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz, amelyre kattintva meg kell erősítenie jelentkezését. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat módosítani szeretné, bármikor beléphet e-mail címe és a megerősítéskor megadott jelszava segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég az e-mail címét és jelszavát megadnia, nem kell önéletrajzát újból módosítania.

Jelentkezés általánosan